Home

Home

Zaalvoetbaltoernooi 28 december!

5 december 11:45  Op 28 december van 09:00 - 17:00 uur wordt er voor de jeugd een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in Sporthal Snellerpoort!meer »

129x gelezen

Hoofdbestuur VEP herkozen voor nieuwe termijn

29 november 8:00  Op donderdag 17 november jl. vond de Algemene Ledenvergadering plaats bij VEP. Tijdens de vergadering is het zittende bestuur afgetreden en herkozen voor een nieuwe termijn van drie jaar. meer »

169x gelezen

Verslaggever(s) gezocht!!

27 november 11:15  We zijn op zoek naar een verslaggever voor het eerste elftal. Vind je het leuk om af en toe op de zaterdag een verslag te schrijven, meld je dan aan via redactie@vvvep.nlmeer »

125x gelezen

Eerste training EHBSO (Eerste Hulp Bij Sportongelukken) bij VEP een groot succes!

24 november 12:15  Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in en rondom het voetbalveld! Tijdens de eerste training EHBSO (Eerste Hulp bij Sportongelukken) bij VEP heeft een groep van 15 vrijwilligers, onder begeleiding van Fien Ruijgrok van BRN Brandbeveiliging, de belangrijkste punten waar rekening mee moet worden gehouden doorgenomen: wat kan je doen om eerste hulp te verlenen. Ook het onderwerp reanimatie kwam ter sprake.meer »

293x gelezen

Even voorstellen: Karin Schmidt (Vertrouwenscontactpersoon (VCP))

23 november 12:00  Onlangs berichtten we al dat wij het bij VEP belangrijk vinden dat iedereen kan sporten in een veilige omgeving. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat negatieve gedragingen zich voordoen en daarom heeft het bestuur van VEP een Vertrouwenscontactpersoon (VCP) aangesteld in de persoon van Karin Schmidt. Wij stellen haar graag even aan je voor.meer »

216x gelezen

Sinterklaas op bezoek bij VEP

21 november 15:00  Vrijdag 18 november kwam Sinterklaas en zijn Pieten weer de op bezoek bij de jongste jeugd van vv VEPmeer »

147x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!