Home

Home

Kennismakingstraining FC Pro | 21 mei ⚽️⁣

Gisteren, 5 mei 9:00  Maak kennis met FC Pro voor maar €10,-meer »

76x gelezen

Club van het jaar verkiezing

4 mei 8:30  De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.meer »

214x gelezen

Welkom bso YellowBellies!

16 april 10:15  Vanaf het nieuwe schooljaar 2021 opent YellowBellies haar deuren aan de Waardsedijk bij VEP. YellowBellies is een buitenspeelse opvang (bso) die kinderen stimuleert om een nóg betere versie van zichzelf te worden.meer »

216x gelezen

VEP investeert in de jeugd met aanstelling Hoofd Jeugd Opleidingen

16 april 9:00  VEP zet de volgende stap en gaat met ingang van het nieuwe seizoen haar jeugdafdeling verder professionaliseren. Daarvoor heeft de vereniging de 49-jarige Woerdenaar Ron van den Hoek vastgelegd. Met het in het leven roepen van de functie Hoofd Jeugd Opleidingen wil VEP de groeiende jeugdafdeling meer structuur bieden en op het technische vlak verbeteren.meer »

556x gelezen

Voetbalshop.nl Academy bij VEP

2 april 11:15  Drie dagen schaven aan je talent onder leiding van super gemotiveerde en gediplomeerde trainers. Drie dagen plezier, nieuwe voetbalvrienden, de allernieuwste voetbalschoenen van Nike testen en je eigen tenue. Drie dagen om nooit te vergeten. Doe mee aan de Voetbalshop.nl Academy bij VEP!meer »

289x gelezen

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING (online) 21 APRIL

22 maart 9:15  Omdat de maatregelen i.v.m. Corona het niet toelaten om fysiek bij elkaar te komen, is de vergadering alleen online bij te wonen. Alle leden ontvangen per email een uitnodiging om zich voor de vergadering aan te melden. meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!