Ervaring - Voetbalvereniging VEP

Ervaring

Ervaring

Minutenactie VEP vrouwenselectie

30 september 13:00  Doe mee met de minutenactie van de VEP vrouwenselectiemeer »

177x gelezen

Verslag najaarscompetitie VEP Dames 35+

30 november 7:30  Vrijdag 26 november 2021 was het zover, de laatste avond van de najaarscompetitie voor het VEP Dames 35+ team.meer »

409x gelezen

VEP pakt door met meidenvoetbal

19 oktober 8:15  Voetbal wint nog steeds flink aan populariteit onder meisjes en vrouwen in Nederland en VEP wil hier natuurlijk een belangrijke rol in blijven spelen. meer »

592x gelezen

Vrouwenvoetbaldag VEP groot succes!

14 juni 12:00  Afgelopen zaterdag 5 juni namen ruim 30 vrouwen deel aan de Vrouwenvoetbaldag bij vv VEP. De dag begon met een zeskamp bestaande uit allerlei voetbalgerelateerde onderdelen zoals voetbalsjoelen, klikokoppen en latjetrap. Aansluitend werd er een onderlinge wedstrijd gespeeld en de dag werd afgesloten met een glijpartij over de buikschuifbaan. meer »

378x gelezen

Vrouwenvoetbaldag op 5 juni bij vv VEP! 

24 mei 11:30  Voor het komend voetbalseizoen is de vrouwenselectie op zoek naar nieuwe speelsters. Er wordt gezocht naar versterking voor zowel het eerste als het tweede elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse en heeft als doelstelling om bovenin mee te doen voor het kampioenschap en promotie. Het tweede vrouwenelftal zal komend seizoen in de 5e klasse uitkomen.meer »

692x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!