Facebook Toestaan Niet toestaan

Voor VEP is driemaal niet scheepsrecht

10 februari 2024 17:45

Op 10 februari werd de inhaalwedstrijd tegen Be Fair gespeeld. Aan het weer kan het niet gelegen hebben, want het was heerlijk langs de lijn. Voor VEP verliep het minder, want voor de derde keer op rij verloor het. Hiervoor blijft men na de winterstop nog puntloos.

VEP is de tweede seizoenhelft niet goed begonnen na 2 verliespartijen. Nu ging het de eerste minuten nog wel gelijk op. Een doelpunt van de gasten werd afgekeurd en Lars van der Sluis schoot voorlangs. Daarna nam Be  Fair de regie over en na ruim een kwartier werd het beloond met de 0-1. Nog binnen het half uur verdubbelde de gasten de voorsprong uit een corner. Vervolgens verzuimde het om het af te maken waardoor VEP nog enigszins in de wedstrijd bleef. Eerst kopte Lars van der Sluis nog in de handen van de keeper, maar even later kwam de aansluitingstreffer er toch. Uit een vrije trap rolde de bal merkwaardig in de goal.

In de tweede helft werd het spel er van beide kanten niet beter op al had Be Fair wel de overhand. Het aantal overtredingen nam toe en voor het publiek viel er weinig te beleven. Net voor tijd wilde VEP wat forceren, maar Maikel Kooijman liep direct na zijn invalbeurt tegen een rode kaart op. In een alles of niets poging profiteerde de gasten en maakte het simpel de 1-3.

Voor VEP is driemaal blijkbaar niet scheepsrecht en de 2e periodetitel is nu wel uit zicht. Volgende week geen wedstrijd en dan op de 24e uit tegen Woerden.