Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VEP 1 lijkt de weg een beetje kwijt in 2024

6 april 2024 19:15

Op 6 april kwam de koploper Groeneweg op bezoek. Een rommelige wedstrijd volgde waar beide partijen er niet veel van bakten. Groeneweg bleek de tweede helft de minst slechte partij en ging er met een 2-0 overwinning vandoor.

Er werd afgetrapt op het kunstveld aangezien het hoofdveld vervangen gaat worden. Groeneweg startte feller en had al meteen een goede kans, maar deze werd gekeerd door Sten Visser. In de eerste helft speelden beide kanten de lange bal en dat leidde tot een enkele kans voor de gasten. Het duurde tot ver in de eerste helft voordat VEP voor het eerst gevaarlijk werd. Lars van der Sluis kwam echte net te laat na goed verdedigend werk. Uit de corner volgde een rommelige situatie die ook niet tot succes leidde.

In de tweede helft leek VEP iets meer aan voetballen toe te komen. De eerste kans was er dan ook al snel, maar zonder succes. Na een kwartier speler werd een schot van Groeneweg geblokt, waarbij de bal ook met de arm van een VEP verdediger werd geraakt. Zo kwamen de gasten via een penalty op voorsprong na een uur spelen. VEP probeerde wat terug te doen, maar het was te slordig om de gelijkmaker echt te forceren. Een snelle uitbraak van de gasten in de 76e minuut werd feilloos ingekopt en zo stond het 0-2. De wedstrijd was nu wel gespeeld. Er volgden nog wel wat kansen, maar het geloof op een resultaat was weg.

Sinds de winterstop zit het niet bepaald mee. VEP lijkt een beetje de weg kwijt en van de goede klassering met kerst is weinig meer over. Sterker, het moet oppassen voor de nacompetitie om degradatie naar de 5e klasse te voorkomen. VEP heeft de zaken daarbij in eigen hand, maar er zal een tandje bij moeten. Er volgen 2 zware uitwedstrijden tegen Perkouw en Cabauw.