Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VEP lijkt definitief af te haken na verlies tegen ONA

2 maart 2024 18:15

VEP kan de goede lijn van voor de winterstop niet vasthouden. VEP verloor kansloos met 1-3 tegen ONA en zo verloor het voor de derde keer uit vier wedstrijden in 2024. Een hoge klassering lijkt nu wel uitgesloten.

VEP startte goed en in de eerste minuut had Delano Mak-Nack al kunnen scoren. De bal ging echter net over. Daarna nam ONA het initiatief en al snel kwam het op voorsprong na defensief geklungel. Delano kon snel wat terugdoen, maar de paal stond in de weg. ONA bepaalde de rest van de eerste helft de wedstrijd. Na 35 minuten werd het beloond en zo gingen de gasten de kleedkamer in met een 0-2 voorsprong.

In de tweede helft nam ONA duidelijk gas terug, waardoor VEP er af en toe uit kon komen. Het spel was echter veel te slordig om er een echte wedstrijd van te maken. Het duurde tot een kwartier voor tijd eer we de eerste kans van de tweede helft konden zien. Deze ging er echter niet in. In de 80e minuut volgde dan toch de aansluitingstreffer door Lars van der Sluis. ONA werd vervolgens teruggedrongen in de verdediging en VEP probeerde toch de gelijkmaker te forceren. Daardoor ontstond er wel ruimte en zo kon ONA in de blessuretijd de wedstrijd met een goed uitgespeeld counter beslissen. Eindstand 1-3.

VEP lijkt definitief af te haken bovenin en met een gat van 5 punten op de nummer 10, lijkt het redelijk veilig. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Siveo op het programma.