Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

MO15-1 kampioen in de 1e Klasse

23 april 2024 8:15

Zaterdag 20 april moest dé dag worden voor onze MO15-1. Nadat we vorig seizoen op de laatste speeldag op 1 punt na net geen kampioen waren geworden, stonden we er nu veel beter voor. De meiden stonden namelijk voor aanvang van de wedstrijd tegen Be Fair met 5 punten los van de concurrentie en met nog 2 wedstrijden te spelen kon het kampioenschap geroken worden. Maar, er moest dus nog wel gewonnen worden.

Op papier was Be Fair een tegenstander om zeker niet te onderschatten, uit werd nipt met 1-2 gewonnen. Ondanks wat gezonde spanning begonnen we sterk aan de wedstrijd. De boost die we kregen van het aanwezige publiek zorgde ervoor dat we er vol voor gingen. Binnen 5 minuten was het raak, Meike draaide goed weg en schoot de bal prachtig in de hoek. Al snel volgde het tweede doelpunt, Isabel liep goed door na balverlies in de verdediging van de tegenstander en speelde de keeper uit en schoot beheerst in. Nog voor de rust maakte Liv een prachtig doelpunt door de bal van de linkerkant van het 16 meter gebied in de verre hoek over de keeper heen te krullen. Meike en Isabel scoorden vervolgens hun tweede doelpunt van de wedstrijd waardoor we met 5-0 hebben gewonnen.

Na het laatste fluitsignaal barstte op het veld een feestje los, waarbij ‘We Are The Champions’ van Queen hard uit de box knalde. Onze voorzitter Martijn Kemp was aanwezig om de meiden te feliciteren en heeft ze voorzien van een welverdiende medaille en een bloem. En uiteraard hebben we de dag met het team afgesloten in de kantine onder het genot van een patatje en wat drinken.

Donderdagavond 16 mei staat nog de laatste thuiswedstrijd tegen Jodan Boys op het programma. De meiden zullen er alles aan doen om ook deze laatste wedstrijd in winst om te zetten.