• Mandy Versteegt (23 februari 1990) is een Nederlandse voetbalster die sinds 2012 uitkomt voor Ajax. Ze speelt bij Ajax met nummer 9. Naast het voetballen studeert ze Sportmarketing en management aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze is woonachtig in Woerden.

    In een elftal met jongens die momenteel uitkomen in de hoofdklasse, speelde zij t/m de C1 bij VEP. Zij stapte daarna over naar buurman Sportlust waar zij 2 jaar speelde.

    FC UtrechtMandy is haar carrière begonnen bij FC Utrecht. Ze heeft daar 5 jaar op het allerhoogst niveau gespeeld. Ze heeft in die periode 2 prijzen weten te pakken, de KNVB Beker en de Supercup. Ze heeft in totaal 74 officiële wedstrijden voor FC Utrecht gespeeld. Ze heeft in die 4 seizoenen 12 doelpunten gemaakt. Ze heeft geen kaarten gekregen in haar periode bij FC Utrecht.


    AFC AjaxMandy is in de zomer van 2012 FC Utrecht naar Ajax overgestapt. Ze heeft haar officieus debuut gemaakt tegen Seastum (13-0 winst Ajax). Ze maakte ook gelijk haar eerste doelpunt voor Ajax ze scoorde de 8-0. Ze heeft dit seizoen tot nu toe 14 wedstrijden gespeeld en daarin heeft ze al 7 keer gescoord. Ze is tot nu toe een vaste basisspeler want ze heeft alle 14 wedstrijden vanaf minuut 1 meegedaan. Ook dit seizoen heeft ze nog geen kaarten gekregen.

    InterlandcarrièreMandy debuteerde voor het A-elftal van Nederland in de oefenwedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze viel die wedstrijd in de tweede helft in.