• Aanmelden

  Vul onderstaande gegevens in

  vv VEP stelt het op prijs dat u of uw kind ervoor kiest om lid te worden van onze vereniging. Hieronder vindt u twee formulieren. Graag deze afdrukken en volledig invullen. De volledig ingevulde en ondertekende formulieren kunt u op zaterdag, zondag of woensdagmiddag afgeven in de commissiekamer van het clubhuis van VEP. U kunt de formulieren ook inscannen en verzenden naar ledenadministratie@vvvep.nl

  Inschrijvingsformulier

  Machtigingsformulier

   

  Aandachtspunten bij de aanmeldprocedure:

  • Je meldt je aan als nieuw lid door het invullen en inleveren van de juiste formulieren. Let op: vanaf de JO/MO-13 is het noodzakelijk een spelerspas te hebben met foto, lever de foto gelijk in met het inschrijfformulier!
  • De Letter Coördinator zal contact met je opnemen ten aanzien van het team waar je in komt te spelen en over het verkrijgen van de VEP-kleding.
  • Als je je na de start van het seizoen aanmeldt heb je kans dat de elftallen vol zitten en dat je moet wachten om geplaatst te worden in een definitief team. Je kunt dan wel alvast meetrainen en indien mogelijk kun je dan wel invallen in een team als er een uitval is.