•  

  Ook dit seizoen is er weer de mogelijkheid om een kantinedienst te vervullen en daarmee de vrijwilligersbijdrage van EUR 35,- per half jaar te ontvangen.

  Voor zaterdag 21 september zijn we nog op zoek naar mensen die een middagdienst willen draaien. 
   
  Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor een kantinedienst. Iedereen kan via de module zijn of haar dienst voor de 1e seizoenshelft tussen augustus en december 2019 inroosteren. Je kunt deze uitzoeken op een datum en tijdstip die jou het beste uitkomt. Wij adviseren je om dit tijdig te doen zodat er nog voldoende keuze mogelijkheden zijn.
  Na inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging van de datum en tijdstip van de dienst. Ongeveer een week voor deze dienst ontvangt je een herinneringsbericht.

  Hoe gaat het inschrijven via de internet module precies in zijn werk?

  Je kunt naar https://hetrooster.nl/vep/rooster op internet gaan en inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord.  Je komt op de dienstenmodule/kalender en kunt door op een dienst te klikken deze reserveren. 
  Op de startpagina van hetrooster.nl kun je door op het blok "veel gestelde vragen?" te klikken allerlei informatie vinden over de werking van de module.

  Op de VEP website is ook veel informatie te vinden bij zoals Vraag en Antwoord en het reglement omtrent diensten: https://www.vvvep.nl/alles-over-hetrooster/
  In het reglement staat ook een overzicht van functies die ook recht geven op het verrekenen van de vrijwilligersbijdrage. Mocht je interesse hebben in een andere rol, neem dan contact op met vrijwilligers@vvvep.nl.

  Mocht het je onverhoopt niet lukken om een dienst te reserveren of heb je nog geen account, dan kunt u een e-mail sturen naar rooster@vvvep.nl. Wij zullen je dan helpen met het reserveren van jouw dienst.

  Hou er wel rekening mee dat vanwege de vakantietijd het beantwoorden van je mail langer kan duren dan gebruikelijk. Het is daarom aan te bevelen om altijd eerst op vvvep.nl te kijken bij de vragen en antwoorden.

   
  N.B. Als je je al op een andere manier inzet voor VEP, zoals omschreven in het reglement, dan mag je je wel inroosteren voor een kantinedienst, maar voor de vrijwilligersbijdrage is dat niet noodzakelijk.
   
  Voor alle duidelijkheid, VEP geeft er nadrukkelijk de voorkeur aan dat je een dienst draait (i.p.v. het inhouden van de vrijwilligersbijdrage). Dit vanwege de eerder genoemde bezetting maar met name om zo veel mogelijk samen met onze eigen leden binnen de vereniging te doen.  
   
  Voetbalvereniging VEP - De leukste voetbalvereniging van Woerden