• Grote Clubactie van start!

  Zaterdag 16 september is het zover: de Grote Clubactie gaat van start! Vanaf dan gaan alle jeugdspelers van VEP uit de teams JO7 tot en met JO11 op pad om loten te verkopen. In totaal zullen rond de 130 kinderen van VEP langs de deuren gaan in Woerden.

  Niet voor niks! Kinderen die meer dan 8 loten verkopen, ontvangen een leuke attentie van VEP. Is het lotenboekje vol, dan verdient de jeugdspeler een bal. Het team dat de meeste loten verkocht heeft, krijgt bij Watersportvereninging Woerden (super bedankt!) een les suppen aangeboden met het hele team! De actie loopt van 16 t/m 30 september. In de eerste week van oktober ontvangen we graag de lotenboekjes terug in de daarvoor bestemde bus in de hal.

  Go go go!Ga bij je ouders, opa’s en oma’s, vrienden of bij jou in de buurt langs de deuren om zoveel mogelijk Grote Clubactie loten te verkopen voor VEP. VEP krijgt maar liefst 80% per verkocht lot om vrij te besteden = € 2,40 per lot. Vorig jaar haalden we ruim €3.000 euro op. Het geld wordt besteed aan jeugdactiviteiten, waaronder een spectaculaire afsluiting van het seizoen.Laten we er samen voor zorgen dat we van deze actie een enorm succes maken voor VEP!

  Alle teams van VEP kunnen meedoen!De verkoop van de Grote Clubactie loten gaat zaterdag 16 september van start bij de jeugdteams (t/m JO11)! Graag zouden we onder de hogere teams ook enkele superloten verkopen. De kosten bedragen € 150 per superlot, door het bedrag te delen met het aantal spelers, vallen de kosten per persoon reuze mee! Dus koop een superlot! VEP krijgt van de € 150 namelijk € 120 (= 80%). Via de mail: activiteitencommissie@vvvep.nl kun je je team opgeven voor een superlot!

  Succes met de verkoop!

  PS: lees je dit bericht en wil je ook een lot voor € 3,- kopen? Mail activiteitencommissie@vvvep.nl met je gegevens, dan weten we je wel te vinden!