• Leuk dat je lid wilt worden van voetbalvereniging VEP.

  Met het invullen en verzenden van het onderstaande inschrijfformulier, vraag je een lidmaatschap bij VEP aan.

  VEP neemt contact met je op om je te informeren over het vervolgproces.

  We geven er de voorkeur aan dat je je inschrijft met het digitale formulier aangezien dat sneller verloopt en tot minder mogelijke fouten leidt. Mocht je desondanks toch een papieren inschrijfformulier willen gebruiken dan kun je deze downloaden onderaan deze pagina.

 • Ik meld me aan voor voetbalvereniging VEP

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij VEP is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen VEP kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van VEP wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van VEP en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe VEP en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

 • Met je inschrijving ga je akkoord met onderstaande punten van de aanmeldprocedure:
  • Je meldt je aan als nieuw lid door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier.
  • Je gaat akkoord met een automatische incasso van de contributie. Voor de geldende contributies per categorie verwijzen we je naar onze website.
  • Met deze inschrijving ga je akkoord met de éénmalige inschrijfkosten van EUR 5,- 
  • Speler(ster)s van 16 jaar en ouder zijn verplicht een kopie van hun rijbewijs of identiteitskaart in te leveren. Na controle wordt deze kopie vernietigd.
  • Voor de Voetbal.nl app hebben we een recente pasfoto nodig, voor speler(ster) vanaf 12 jaar is dit verplicht.
  • Je hebt geen bezwaar, dat je gegevens (mailadres) wordt gebruikt ten behoeve van informatieverstrekking, zoals de weekbrief en elftal/wedstrijdinformatie. 
  • De Letter Coordinator zal contact met je opnemen ten aanzien van het team waar je in komt te spelen en over het verkrijgen van de VEP-kleding. Als je je na de start van het seizoen aanmeldt heb je kans dat de elftallen vol zitten en dat je moet wachten om geplaatst te worden in een definitief team. Je kunt dan wel alvast meetrainen en indien mogelijk kun je dan wel invallen in een team als er een uitval is.

  Wilt u weten hoe vv VEP omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacyverklaring

   ====================================================================================

  Wil je liever een papieren inschrijfformulier invullen, dan vindt je hieronder twee formulieren. Graag deze afdrukken en volledig invullen. De volledig ingevulde en ondertekende formulieren kun je op zaterdag, zondag of woensdagmiddag afgeven in de commissiekamer van het clubhuis van VEP. Je kunt de formulieren ook inscannen en verzenden naar ledenadministratie@vvvep.nl

  Inschrijvingsformulier

  Machtigingsformulier