• In memoriam: Joop de Vos

  Met veel verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Joop de Vos. Joop was een VEP-man in hart en nieren en voor velen een bekend gezicht. VEP verliest met Joop één van haar clubiconen.

  Joop was al vanaf zijn jeugdjaren lid van zijn geliefde cluppie VEP. Begonnen als speler, later actief als keeperstrainer en teamleider bij de jeugd. Daarnaast deed Joop door de jaren heen ontzettend veel vrijwilligerswerk in vele andere rollen. Zo hielp hij mee bij de jeugdkampen, stond hij achter de bar, was hij scheidsrechter en speelde hij voor Sinterklaas. De laatste jaren maakte Joop met veel plezier onderdeel uit van de schoonmaakploeg die elke maandagmorgen bij elkaar komt. In die rol boende hij iedere week met veel enthousiasme de vloer van de kantine. Ook was Joop een fervent support van het eerste en stond hij iedere thuiswedstrijd langs de lijn.

  Joop was al enige tijd ziek en helaas heeft hij deze zware strijd niet kunnen winnen. Wij willen Tiny, Joost en Thomas en alle andere familieleden en vrienden van Joop heel veel sterkte toewensen bij dit zware verlies. VEP zal Joop enorm gaan missen.

  Het afscheid vindt, vanwege de huidige beperkingen, in besloten kring plaats op woensdag 29 april.

  Bestuur vv VEP

  Bericht van de familie
  Het spijt ons ten zeerste dat u niet bij dit afscheid kunt zijn maar wij waarderen uw medeleven in de vorm van een kaartje of door een herinnering of condoleance te plaatsen in het online condoleanceregister op www.uitvaartcentrumwoerden.condoleer.site.