• Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus (COVID-19), de mogelijke maatregelen van de overheid, zowel lokaal als nationaal, die nog kunnen volgen en de daarmee gaande onzekerheid over de situatie ten tijde van de Jeugdavondvierdaagse Woerden 2020 hebben wij als organisatie, de Stichting Jeugdavondvierdaagse Woerden, de moeilijke beslissing genomen om het evenement de Jeugdavondvierdaagse Woerden dit jaar niet door te laten gaan. Onze beslissing is gebaseerd op de huidige maatregelen die onze nationale overheid heeft opgelegd en daardoor de moeilijke situatie voor groepen om de inschrijving voor de Jeugdavondvierdaagse te organiseren. Daarnaast hebben wij meegenomen de mogelijke maatregelen die nog kunnen volgen en de onzekerheid die dit met zich meebrengt.

    Voor alle inschrijvende groepen betekent dit dat er dit jaar geen inschrijving zal. Wij hopen u in 2021 weer te mogen verwelkomen bij de Jeugdavondvierdaagse.

    Voor alle ondersteunende uitnodigingen die wij hebben verstuurd aan gemeente, muziekkorpsen, EHBO, etc. dit jaar hoeft u ons evenement niet te ondersteunen. In 2021 hopen wij weer van uw ondersteuning gebruik te mogen maken.

    Wij vragen u derhalve om uw begrip voor de afgelasting van de jeugdavondvierdaagse in 2020.