• Geslaagde nieuwjaarsreceptie VEP

    Zaterdag 4 januari was de traditionele nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging VEP. Tijdens deze gezellige en druk bezochte middag speelden de G-elftallen tegen een mix elftal van heren  zaterdag 1 & 2 en dames zaterdag 1 onder leiding van Ed van de Quast. Toeschouwers werden getrakteerd op diverse hoogstandjes en fantastische doelpunten, die dan ook uitbundig werden gevierd. Uiteindelijk resulteerde de wedstrijd in een verdiende overwinning van 4-8 voor de G-elftallen.

    Na de wedstrijden was er in de kantine tijd voor een hapje en drankje, waar de nieuwe voorzitter Martijn Kemp zijn vuurdoop kende betreft de nieuwjaarsspeech. In deze speech werd even kort teruggeblikt op het afgelopen seizoen en worden de plannen voor extra kleedkamers in de zomer afgerond. Dat betekent dat er plaats is voor extra seniorenteams op de zaterdag bij VEP! Tenslotte is ook medegedeeld dat voetbalvereniging VEP vanaf nu rookvrij is. Dit betekent dat er vanaf heden alleen op het linker balkon nog wordt gerookt.

    Er werd uiteindelijk geproost met een glas prosecco en het bleef nog lang gezellig in de kantine. Via deze weg wensen wij een ieder nogmaals het allerbeste, veel geluk, gezondheid en sportief 2020!

    Het bestuur