• VKP Beveiligingstechniek BV nieuwe hoofdsponsor seniorenselecties vv VEP

  • Met trots kan vv VEP melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. De komende drie seizoenen (2019-2022) prijkt VKP Beveiligingstechniek BV op de shirts van zowel heren 1 en 2 zaterdag als van de dames 1 zaterdag.

    VKP Beveiligingstechniek BV verzorgt de beveiliging van uw huis, kantoor, hotel, industrieel complex of elk ander pand. Ze biedt naast losse installaties ook totaalpakketten en maatwerk op het gebied van brandveiligheid, inbraakbeveiliging, camera-installaties en toegangscontrole.

    VKP Beveiligingstechniek BV bestaat uit een team van negen goed opgeleide en ervaren technici. “Klanten waarderen ons bedrijf vanwege de transparante en zorgvuldige manier van werken. Bij VKP zijn we pas tevreden als de klant met een fijn gevoel de deur achter zich kan sluiten. Onze medewerkers worden geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid. Plezier in je werk hebben, betekent betere resultaten. Voetbal is gewoon een hele leuk sport. Deze boodschap willen wij namens VKP dan ook graag overbrengen aan de spelers en speelsters van de selectie”, aldus Marcel Pronk en Simon van Kempen, eigenaren van VPK beveiligingstechniek BV.

    De eerste wedstrijden zijn inmiddels afgewerkt in de nieuwe tenues. Het bestuur is erg blij met deze samenwerking en hoopt hiermee de selectie-elftallen een sportief duwtje in de rug te geven. Het bestuur is bovendien extra trots dat ook dames 1 in deze sponsorovereenkomst is betrokken. Het is voor het eerst in de clubhistorie dat er drie selectieteams met dezelfde shirtsponsor spelen. De club onderstreept daarmee het belang van het vrouwenvoetbal binnen vv VEP, dat ook nationaal een sterke ontwikkeling doormaakt.