• Werving vrijwilligers activiteitencommissie

  De huidige leden van de activiteitencommissie hebben de afgelopen 4 jaar met veel enthousiasme de activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Nu maken ze plaats voor nieuwe vrijwilligers om de activiteitencommissie vorm te geven.

  Zodoende is VEP op zoek naar een 5-tal enthousiaste, creatieve, gezellige en doortastende vrijwilligers die van aanpakken weten en waarvan de kinderen in de lagere jeugdteams spelen, zodat je midden tussen de doelgroep zit! Mannen zijn ook welkom!

  Gezocht: Vrijwilligers activiteitencommissie

  De activiteitencommissie organiseert jaarlijks een aantal leuke activiteiten voor de jeugdteams, waaronder:
  - Sinterklaasfeest
  - Strandtraining
  - Avondvierdaagse
  - Slotweekend Jeugd

  Momenteel bestaat de activiteitencommissie uit een 5-tal vrijwilligers, met dit aantal kunnen de activiteiten qua tijd, energie en inzet goed verdeeld worden.

   Vind je het leuk om dingen te organiseren dan is VEP op zoek naar jou!

  Wat houdt het in?
  Met 5 vrijwilligers verdelen we de activiteiten, zodat per 2-tal gewerkt wordt aan een activiteit, waarbij de overige vrijwilligers betrokken blijven in overleg en organisatie.
  Door het werken met 2-tallen is het beheren van de activiteiten overzichtelijk en goed te combineren naast een baan, gezin en andere activiteiten.

  We hebben een aantal overlegmomenten per jaar, deze meetings zijn nodig om de activiteiten onderling af te stemmen, al gaat veel tegenwoordig over de mail of via de (groeps)app. Aan het begin van het seizoen worden de data voor alle activiteiten vastgelegd. Ook zijn er draaiboeken, diverse informatie en communicatie beschikbaar.

  Indien je interesse hebt of meer informatie wilt, e-mail naar activiteitencommissie@vvvep.nl.