• Zessendag 2019 op zondag 2 juni

  Houd zondag 2 juni vrij in je agenda, want dan wordt het voetbalseizoen feestelijk afgesloten met de traditionele Van Beynum VEP Zessendag!

  Wat is Zessendag?
  Zessendag is een voetbaltoernooi voor jong en oud waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Op deze dag spelen teams zes-tegen-zes (één keeper en vijf veldspelers) in een poule om een plekje in de finaleronde. In de finales strijden de winnaars van de poules tegen elkaar om de eeuwige roem. Het afgelopen jaar deden ruim 600 spelers in 80 teams mee aan het toernooi!

  Maar er is meer! Kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven op het springkussen. Na afloop van het toernooi zorgt een zanger voor de muzikale noot. Na de speedloterij, waarmee tientallen mooie prijzen te winnen zijn, gaan de barbecues aan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een DJ sluit de dag feestelijk af. 

  Inschrijven voor het toernooi
  Iedereen kan meedoen aan het toernooi, maar inschrijven kan alleen per team. Een team bestaat uit minimaal zes personen, al zijn extra wisselspelers aan te raden. Bij het inschrijven word je gevraagd aan te geven wat voor soort team je hebt, zodat de toernooicommissie daar zoveel mogelijk rekening mee kan houden bij de indeling. 

  Let op!
  Een team kan alleen worden ingeschreven door een VEP-lid en alleen deze persoon kan het team op de ochtend van de Zessendag aanmelden bij de toernooiorganisatie. De teams mogen verder bestaan uit zowel leden als niet-leden.

  Inschrijven kan alleen vooraf via www.vvvep.nl/zessendag vanaf maandag 20 mei t/m vrijdag 31 mei of totdat het maximaal aantal inschrijvingen is behaald. Noteer deze datum alvast in je agenda, want vol = vol.

  Meer informatie
  Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie via zessendag@vvvep.nl

  Meer informatie over de Van Beynum VEP Zessendag is te vinden op www.vvvep.nl/zessendag. Volg de Van Beynum VEP Zessendag ook op Twitter @VEPZESSENDAG en via Facebook op www.facebook.com/VanBeynumZessendag.

  Tot 2 juni bij voetbalvereniging VEP!