• Iedere zaterdag als er jeugdwedstrijden worden gespeeld slaagt Marlies van Galen  er weer in om alle wedstrijden van een spellleider cq. scheidsrechter te voorzien. De ene keer gaat dat wat makkelijker dan de andere. Om ervaringen met wedstrijden uit te wisselen komen de jeugdscheidsrechters iedere twee maanden bijeen. Ervaringen met spelsituaties, teams, etc. worden hier met elkaar gedeeld. Ook de opleiding van de scheidsrechters wordt vanuit deze groep gedeeld.

    Afgelopen zondag (14 ooktober 2018) kwamen de jeugdscheidsrechters weer bijeeen. NieT bij VEP maar in het kader van de week van de scheidsrechter bij Cafe Victoria. Daar werden de jeugdscheidsrechters na afloop van hun overleg door VEP getrakteerd op een hapje en een drankje. Iets wat bij iedereen in zeer goede aarde viel.

    Onderstaande foto's geven een korte impressie van deze avond. Leuk was ook te zien hoe jong en oud en ervaren en minder ervaren scheidsrechters ook tijdens het eten informeel ervaringen uitwisselen.

    Namens alle aanwezige scheidsrechters wil ik VEP, vertegenwoordigd door Marlies en Steven,  heel graag bedanken voor deze mooie geste. Een geste die heel erg gewaardeerd werd.

     

    Ennnne....Lijkt het je wel leuk om een keer te fluiten neem dan contact op met de redactie (redactie@vvvep.nl.) Wij zorgen dan dat jouw mailtje bij de juiste personen terecht komt.