Hoofdbestuur VEP herkozen voor nieuwe termijn - Voetbalvereniging VEP

Hoofdbestuur VEP herkozen voor nieuwe termijn

Hoofdbestuur VEP herkozen voor nieuwe termijn

29 november 2022 8:00


Op donderdag 17 november jl. vond de Algemene Ledenvergadering plaats bij VEP. Tijdens de vergadering is het zittende bestuur afgetreden en herkozen voor een nieuwe termijn van drie jaar.

Het achtkoppige bestuur – dat bestaat uit Martijn Kemp (voorzitter), Rob Heijker (penningmeester), Leo Thijsen (secretaris), Luuk Janmaat, Frank Krom, Robert van Oostwaard, Bob Thijsen en Renske Vergeer – begon drie jaar geleden in grotendeels dezelfde samenstelling en werd direct voor een grote uitdaging gesteld vanwege de lastige periode waarin Corona de boventoon voerde.
Na drie jaar kunnen we concluderen dat we deze periode goed zijn doorgekomen en dat we er als vereniging relatief goed voor staan. We hebben een redelijk stabiel aantal leden, we zijn financieel gezond en zijn beetje bij beetje getransformeerd tot een bruisende zaterdagvereniging.
Het bestuur is blij met het vertrouwen dat in haar wordt gesteld en kijkt uit naar een periode waarin de focus weer op het voetbal kan liggen.

Kascommissie
In de kascommissie vinden wijzigingen plaats. André Oostveen is afgetreden en we zijn verheugd dat Chris Daalhuizen, aanvoerder van ons eerste elftal, bereid is bevonden om de vrijgekomen vacature in te vullen. André is benoemd tot reservelid van de kascommissie bij uitval van één van de zittende leden.

Andere vacatures
VEP is een club van iedereen, voor iedereen maar ook dóór iedereen. Er is altijd genoeg leuks te doen. Van het draaien van bardiensten, tot het leiden van jeugdteams, helpen in de onderhoudsploeg om het terrein spik en span te houden, maar ook de Club van 100 zoekt nog (jonge) mensen die willen ondersteunen.
Kijk gerust eens op onze vacaturepagina en neem vrijblijvend contact met ons voor een gesprek (vrijwilligers@vvvep.nl). Er is altijd wel iets te doen wat bij je past en wat je leuk vindt! En je helpt tegelijk je geliefde vereniging, hoe mooi is dat!.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!